حس – درک آفتاب همدان باشگاه اوقات شرعی

حس – درک: آفتاب همدان باشگاه اوقات شرعی طلوع آفتاب غروب آفتاب اوقات شرعی همدان

گت بلاگز اخبار پزشکی خوردن گوشت عامل انتقال بیماری نیست ، تلفات تب کریمه کنگو به ۵ نفر رسید

معاون دفتر مبارزه با بیماری‌های دامی شرکت دامپزشکی اعلام کرد که تب کریمه کنگو بیماری ۴۰ ساله و بومی کشور عزیزمان ایران در کشورهای این منطقه است که هیچ علائم بال

خوردن گوشت عامل انتقال بیماری نیست ، تلفات تب کریمه کنگو به ۵ نفر رسید

تلفات تب کریمه کنگو به ۵ نفر رسید/ خوردن گوشت عامل انتقال بیماری نیست

عبارات مهم : ویروس

معاون دفتر مبارزه با بیماری های دامی شرکت دامپزشکی اعلام کرد که تب کریمه کنگو بیماری ۴۰ ساله و بومی کشور عزیزمان ایران در کشورهای این منطقه است که هیچ علائم بالینی در دام ندارد ولی ویروس آن می تواند به وسیله کنه ها یا تماس مستقیم با دام، به انسان انتقال یافته شود و در این زمینه آموزش و رعایت نکات بهداشتی می تواند عالی ترین راه مقابله با این بیماری و کم کردن شدید میزان مبتلا شدن و تلفات انسانی ناشی از آن باشد.

خوردن گوشت عامل انتقال بیماری نیست ، تلفات تب کریمه کنگو به ۵ نفر رسید

کریم امیری در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: بیماری تب کریمه کنگو تلفات دامی ندارد آیا که ویروس آن چند روز زیاد مهمان دام ها نیست و می تواند از طریق کنه هایی که در فضای واحدهای دامپروری که روی بدن دام ها می نشینند و نیش می زنند به دیگر مناطق انتقال یافته شوند و انسان ها یا دام های دیگر را آلوده کنند ولی این بیماری فاقد علایم بالینی مشهود در دام است.

وی افزود: یکی دیگر از راه هایی که ممکن است انسان را به این بیماری مبتلا کند ذبح این دام در شرایط غیربهداشتی و به وسیله مردم است که از طریق خونی، اگر دست ذبح کننده بریده شود یا آنکه چاقویی که با آن ذبح را انجام می دهند مانند بعضی از قصابان در دهان بگذارد این بیماری می تواند به انسان انتقال یافته شود بنابراین از همه مردم به خاص روستاییان و حتی دامداران تقاضا می کنیم که گوشت مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و مورد تایید شرکت دامپزشکی تهیه کنند یا آنکه دام های خود را به کشتارگاه های معتبر جهت ذبح بهداشتی و شرعی ببرند.

معاون دفتر مبارزه با بیماری‌های دامی شرکت دامپزشکی اعلام کرد که تب کریمه کنگو بیماری ۴۰ ساله و بومی کشور عزیزمان ایران در کشورهای این منطقه است که هیچ علائم بال

تعداد تلفات تب کریمه کنگو به ۵ نفر رسید/ دلواپس مصرف گوشت نباشید

معاون دفتر مبارزه با بیماری های دامی شرکت دامپزشکی با بیان اینکه بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت که در روزهای نهایی هفته گذشته اعلام شد، ۸۰ مورد مبتلا شدن و پنج مورد تلفات انسانی مورد تایید قرار گرفت، گفت: امکان انتقال این بیماری از طریق مصرف گوشت مورد تایید شرکت دامپزشکی در قصابی ها وجود ندارد آیا که همه لاشه های دامی بعد از کشتار به مدت ۲۴ ساعت در فضای به نام پیش سردخانه قرار می گیرند که دمایی حدود دو تا بیش از چهار درجه دارد و در این دما اگر ویروسی در لاشه کشتارشده وجود داشته باشد به علت اسیدی شدن PH آن، از بین خواهد رفت بنابراین مردم در صورت تهیه گوشت مورد نیاز از مراکز معتبر هیچ نگرانی از نظر انتقال بیماری تب کریمه کنگو نداشته باشند آیا که تنها راه انتقال ویروس این بیماری از طریق انتقال خونی به اثبات رسیده و وجود داشته است.

امیری ادامه داد: شرکت دامپزشکی در صورت وجود موارد مبتلا شدن یا تلفات در هر منطقه ای اقدام به سمپاشی آن منطقه به شعاع ۳ کیلومتر تحت عنوان کانون بیماری می کند تا با از بین بردن کنه ها امکان انتقال این بیماری را به حداقل برساند که تاکنون نیز همین گونه بوده است ولی عالی ترین راه مبارزه با این بیماری با توجه به نداشتن علایم بالینی در دام، آموزش است که در کشورهایی مانند کشور عزیزمان ایران با توجه به بومی شدن ویروس این بیماری مهم به نظر می رسد.

خوردن گوشت عامل انتقال بیماری نیست ، تلفات تب کریمه کنگو به ۵ نفر رسید

وی تصریح کرد: دامداران توجه داشته باشند که به هیچ وجه خود جهت تامین گوشت مورد نیازشان اقدام به کشتار دام به صورت غیربهداشتی نکنند و در صورت اطلاع از شیوع این بیماری در مناطق اطراف خود ضمن انجام کارها مورد نیاز مانند سمپاشی به موقع جهت کنترل جمعیت کنه ها تا سرد شدن هوا تماس نزدیک خود با دام هایشان را به شدت کم کردن دهند. البته دامداران باید توجه داشته باشند که داشتن دام جهت آنها یک منبع خطر آلودگی جهت ابتلای به انواع بیماری های یکسان بین انسان و دام تلقی می شود بنابراین باید همه جوانب احتیاط را در این زمینه به صورت مستمر و همیشگی رعایت کنند.

واژه های کلیدی: ویروس | انتقال | بیماری | مبتلا شدن | دامپزشکی | انتقال خون | اخبار پزشکی


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs